Zona

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  CV Soil >

Zona

Pentru a insera o nouă zonă, trebuie doar să apăsați butonul "Add area" (sau să utilizați meniul contextual afișat la un clic dreapta în panoul din stânga care conține textul "New area" din fereastra principală) și să specificați numele acesteia.

 

Pentru fiecare zonă pot fi inserate mai multe date de identificare (nume, descriere, client, site, locație, țară, operator, e-mailul operatorului, persoana responsabilă, note).

 

Opțiunea "View on map" (Vizualizare pe hartă) oferă posibilitatea de a vizualiza zona pe Google Maps.

Prin selectarea imaginii cu ajutorul butonului "Capture view" (Captură vizualizare), utilizatorul poate trimite poziția curentă la raportul de calcul pentru a fi tipărită. În imagine pot fi inserate diverse obiecte (cum ar fi linii, cercuri, dreptunghiuri, text) și, de asemenea, pot fi modificate culoarea și grosimea liniilor, culoarea de fundal și procentul de transparență.

 

Alte opțiuni utile din această fereastră: "Print preview" (Previzualizare imprimare), "Copy" (Copiere) și "Save" (Salvare).

 

Notă: Pentru a vizualiza cu succes zona pe hartă este necesar să completați câmpurile Location (Locație) și Country (Țară).

 

 

 


©GeoStru