Prelucrare

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Dynamic Probing – Incercari de penetrometrie dinamica >

Prelucrare

 

Această comandă permite prelucrarea automată a datelor de penetrometrie prin intermediul Nspt mediu al stratului avut în vedere sau selectat; pentru a începe prelucrarea alegeți comanda Prelucrare din meniul rapid care apare la click dreapta pe încercarea de prelucrat. Corelațiile propuse (opțiune preliminară “corelații de folosit”) sunt diferite în funcție de tipologia terenului (coerent sau necoeziv) și, în funcție de parametru, este afisat autorul corespunzător. Corelațiile de folosit pot fi selectate din meniul Home - corelații de folosit.

 

 

OBSERVAȚII

 

Corelații de folosit

Corelațiille alese de utilizator pentru prelucrare sunt evidențiate cu rosu în zona din stânga ecranului. În cazul în care se dorește schimbarea corelației este suficientă selectarea corelației dorite cu ajutorul unui click, iar noul parametru este afișat automat în tabelul de prelucrare.

 

Trimite corelația la foaia de printat

Permite schimbarea parametrului calculat automat în funcție de corelația aleasă și trimiterea acestuia (cu click dreapta pe tabelul de prelucrare) la foaia de printat corespunzătoare.

 

clip_06

 

 

 

© GeoStru