GEOSTRU SOFTWARE

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  GeoStru Software >

         GEOSTRU SOFTWARE

 

Logo geostru

 

GeoStru Software dezvoltă programe pentru inginerie, geotehnică, geologie, geomecanică, hidrologie și încercări în situ.
 

GeoStru Software vă pune la dispoziție instrumente de mare eficiență pentru a vă desfăsura în cel mai placut și util mod propria profesie. Programele GeoStru sunt instrumente complete, de încredere (algoritmii de calcul sunt printre cei mai avansați disponibili la nivel mondial), actualizate periodic, simplu de utilizat, având o interfață grafică intuitivă și mereu avangardistă.

 
Atenția acordată asistenței clienților și dezvoltării de programe mereu în concordanță cu tehnologiile moderne ne-a permis ca, în scurt timp, să ne afirmăm pe piețele internaționale. Programele, traduse în prezent în cinci limbi, sunt compatibile cu normativele de calcul internaționale și se folosesc în peste 50 de țări din întreaga lume.

GeoStru participă la cele mai importante târguri naționale și internaționale precum SAIE Bologna, MADEEXPO Milano, GeoFluid Piacenza, ExpoEdilizia Roma, Restructura Torino, SEEBE Belgrad, Construct EXPO București, EcoBuild Londra, Construtec Madrid, The Big 5 Dubai etc.
Adresându-vă astăzi societății GeoStru nu înseamnă doar să cumpărați un software, ci să aveți alaturi o echipă de specialiști care vă împărtășesc cunoștințele și experiența lor.

 

În decursul anilor compania noastră a cunoscut un proces continuu de evolutie si s-a specializat în sectoare diverse.

Familia de produse GeoStru se poate împărți în următoarele categorii:

 

Structuri;

Geotehnică și geologie;

Geomecanică;

Încercari în situ;

Hidrologie și hidraulică;

Topografie;

Energie;

Geofizică;

Birou.

 

Pentru mai multe informații despre produsele disponibile consultați site-ul nostru web http://www.geostru.eu/

 

Printre numeroasele sevicii pe care vi le oferim, va invităm să folosiți și GeoStru Online, serviciu gratuit prin care vă punem la dispoziție o întreagă colecție de aplicații software direct pe web – numărul impresionant de utilizatori este cel mai important barometru și cel care ne incurajează să adaugăm mereu programe noi acestei colecții.

 

Certificat ISO 9001
La 1 iunie 2009, GeoStru Software a obținut Certificarea Firmei UNI EN ISO 9001 din partea CVI Italia s.r.l. prin emiterea documentului nr. 7007 pentru activitatea de Proiectare și vânzare de software.

 

 

 

© 2019 GeoStru Software