Prezenta corpurilor rigide

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Prezenta corpurilor rigide

 

In interiorul unui strat este posibilã considerarea prezentei unui corp de formã oarecare cu caracteristicile mecanice diferite de acelea ale materialului imprejmuitor. Pentru inserarea unui asemenea element selectionati comanda Poligon pe bara de instrumente si pozitionati-vã pe zona de lucru in punctul de introducere: dati click pe secventa de definit pentru punctele unui asemenea poligon si click pe butonul drept al moude-ului.

 

Pannell-ul proprietãtilor obiectului introdus, vizibil dupã confirmarea cu butonul drept al mouse-ului, contine optiunea "Deplasarea acestui poligon ca pe un material" care trebuie selectat: inserati, deci, parametrii de rezistenta al materialului (greutatea pe unitatea de volum, coeziune si unghiul de rezistenta la tãiere). Intotdeauna din pannell- este posibila controlarea coordonatelor punctelor care definesc poligonul, cu atat mai mult culoarea de umplere si liniile de contur.  

 

Pentru eventualele modificari ale elementului Poligon, ajunge selectionarea cu ajutorul comenzii de selectare si apasa-ti butonul drept al mouse-ului.

 

 


© 2023 GeoStru