GeoStru Software

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

GeoStru Software

Logo geostru


 

GeoStru Software dezvoltã programe pentru inginerie, geotehnicã, geologie, geomecanicã, hidrologie si încercãri in situ.
 

GeoStru Software va pune la dispozitie instrumente de mare eficientã pentru a vã desfãsura în cel mai placut si util mod propria profesie. Programele GeoStru sunt instrumente complete, de încredere (algoritmii de calcul sunt printre cei mai avansati disponibili la nivel mondial), actualizate periodic, simplu de utilizat, având o interfatã graficã intuitivã si mereu avangardistã.

 
Atentia acordatã asistentei clientilor si dezvoltãrii de programe mereu în concordantã cu tehnologiile moderne ne-a permis ca, în scurt timp, sã ne afirmãm pe pietele internationale. Programele, traduse în prezent în cinci limbi, sunt compatibile cu normativele de calcul internationale si se folosesc în peste 50 de tari din întreaga lume.

GeoStru participã la cele mai importante târguri nationale si internationale precum SAIE Bologna, MADEEXPO Milano, GeoFluid Piacenza, ExpoEdilizia Roma, Restructura Torino, SEEBE Belgrad, Construct EXPO Bucuresti, EcoBuild Londra, Construtec Madrid, The Big 5 Dubai etc.
Adresându-vã astazi societatii GeoStru nu înseamnã doar sã cumpãrati un software, ci sã aveti alaturi o echipa de specialisti care vã împãrtãsesc cunostintele si experienta lor.

 

În decursul anilor compania noastrã a cunoscut un proces continuu de evolutie si s-a specializat în sectoare diverse.

Familia de produse GeoStru se poate împãrti în urmãtoarele categorii:

 

Structuri;

Geotehnicã si geologie;

Geomecanicã;

Încercari in situ;

Hidrologie si hidraulicã;

Topografie;

Energie;

Geofizicã;

Birou.

 

Pentru mai multe informatii despre produsele disponibile consultati site-ul nostru web http://www.geostru.com/

 

Printre numeroasele sevicii pe care vi le oferim, va invitãm sã folositi si GeoStru Online, serviciu gratuit prin care va punem la dispozitie o întreagã colectie de aplicatii software direct pe web – numãrul impresionant de utilizatori este cel mai important barometru si cel care ne incurajeaza sã adaugãm mereu programe noi acestei colectii.

 

Certificat ISO 9001:2008
La 1 iunie 2009, GeoStru Software a obtinut Certificarea Firmei UNI EN ISO 9001 din partea CVI Italia s.r.l. prin emiterea documentului nr. 7007 pentru activitatea de Proiectare si vânzare de software.

 

 

 

© GeoStru