Date generale

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  SLOPE/M.R.E. >

Date generale

 

Cod

Numele tipologiei: necesar pentru a fi identificată.

 

Descriere

Descrierea lucrării.

 

Listă armături

Arhivă tipologie armături este un database de materiale care poate fi personalizat de către utilizator, fiind suficientă selectarea Listă Armături și apăsarea butonului drept al mouse-ului pentru a adăugă sau a șterge o armătură.

Datele cerute variază în funcție de tip: bară, fâșie sau folie.

Pentru fiecare trebuie desemnat, pe lângă identificatorii geometrici, rezistența admisibilă a materialului.

 

Normativul de proiectare

Este posibilă alegerea diverselor normative:

Echilibru Limită: aplică teoria echilibrului limită cu o singură combinație de sarcină și un factor de siguranță global pentru diferitele verificări.

Norme Tehnice (Text Unic): se pot considera mai multe combinații de sarcină cu factori de combinație diferiți și coeficient de siguranță parțiali pentru parametrii geotehnici.

BS 8006: normele internaționale British Standard 8006 pentru care se pot analiza starea limită ultimă și starea limită de exploatare ale structurii; ambele sunt definite de factori de sarcină și coeficienți parțiali.

EC8: eurocodurile prevăd, după cum s-a amintit mai sus, analiza la starea limită ultimă și de exploatare

 

Pe baza Normativului ales programul generează combinații de sarcină de analizat și se poate alege executarea calculului cu criteriul de verificare sau de proiectare.

 

Seism

Pe baza accelerației maxime la sol programul calculează coeficientul de împingere orizontală și verticală. Acești coeficienți pot fi modificați de către utilizator

 

dati_generali_mre.

 

 


©  GeoStru